Vip

Vip gokkasten zijn de grofste op het hele internet. Inzetten van 40 credits zijn peanuts op deze online gokkasten. Men kan op de fruitautomaten van Vip dan ook flink winnen, maar ook flink verliezen. Pas dus op bij deze gokautomaten, want het kan erg snel gaan. Beide kanten op, flink winnen of verliezen! De absolute klapper van Vip is de gokkast Jokers Time, een spel met wel 10 rollen en tig winlijnen. Deze online kast heeft een maximum inzet van 450 credits, waarmee u op alle 10 de rollen speelt. 450 punten staat gelijk aan een bedrag van 45 euro.

Uitbetalen bij Vip

Als u een flinke winst boekt bij de gokkasten van Vip dan wilt u dat geld natuurlijk zo snel mogelijk incasseren. Druk hiervoor op de knop “uitbetalen”. Deze knop is te vinden in het menu  van de Vip gokkast waar u op speelt. Hier vult u uw gegevens in en u drukt vervolgens op versturen. Het geld wordt dan de eerste werkdag naar uw rekening overgeboekt!

Gratis Vip gokkasten spelen

Het grootste voordeel van gratis gokken is dat u nooit iets verliest. De afleiding die u aan een gokkast heeft zal zo nooit iets kosten. Zeker bij Vip gokkasten zal het wel eens goed blijken te zijn in de fun mode te spelen. Op Vip gokkasten kunt u onbeperkt gratis spelen. Druk hiervoor in het menu op de knop “Speel gratis” en u zult zien dat u 250 fun punten toegewezen krijgt. Veel gratis gok plezier!

Betalen

Aangezien Vip gokkasten een nogal hoge inzet kennen is het wel zo wenselijk snel te kunnen betalen. Dit kan met Ideal. Betalen met telefoon is ook mogelijk, maar dit gaat een stuk trager. Met Ideal staat het bedrag binnen enkele seconden op de gokkast naar keuze. De jokers time gokkast is zeker de moeite waard een keer te spelen!